• Nr. 1 informatie- en verkeersborden webshop
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Lever je eigen ontwerp aan

Gerelateerde producten

Of zocht je dit?

Verkeersborden met eigen ontwerp

Heb je een eigen ontwerp wat je graag op een verkeersbord wilt laten printen? Bij Informatiebord.nl kunnen we dit eenvoudig realiseren. Heb je geen eigen ontwerp, maar wel een idee of schets? Ook het ontwerp traject kunnen we voor je verzorgen. Wij maken er een echt reflecterend aluminium verkeersbord met eigen ontwerp van! Onze verkeersborden zijn daarnaast standaard voorzien van een UV-werend anti-graffiti laminaat, met tot wel 15 jaar garantie. Zo heb je altijd het meest duurzame informatiebord voor buiten gebruik!

Stappenplan aanleveren bestanden tot productie bij informatieborden met eigen ontwerp
 

(1) Plaats de bestelling met de benodigde verkeersborden/informatieborden
(2) Na afronding van de bestelling kun je de vereiste bestanden/ontwerpen aanleveren (uploaden)
(3) Je ontvangt van ons binnen enkele uren een ontwerp (visual) ter goedkeuring
(4) Na goedkeuring ontwerp starten we de productie van het verkeersbord/informatiebord

Waarom onze Informatieborden kopen?

 1. Onze informatieborden zijn standaard reflecterend en voorzien van een UV-werend anti-graffiti laminaat
 2. Wij produceren al onze verkeersborden zelf in eigen huis
 3. Onze informatieborden zijn altijd uitgevoerd als duurzame aluminium verkeersborden en daardoor 99% vandalismebestendig en hufterproof.
 4. Je eigen ontwerp op een duurzaam reflecterend informatiebord met tot wel 15 jaar garantie.
 5. Snelle levertijden van 2 tot 4 werkdagen voor een compleet op maat gemaakt verkeersbord!
 6. Altijd de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs

Een veelvoud aan standaard montageoplossingen en bevestigingsmiddelen. Van een luxe portaaluitvoering tot een aluminium of stalen buispaal of een eenvoudige muurbeugel- of spijlenhekbeugel montageset. 

Custom verkeersborden met eigen ontwerp

Verkeersborden zijn bij uitstek geschikt als duurzame informatiedrager in de buitenruime. Dankzij de reflecterende folie en het UV-beschermlaminaat kan de levensduur van een custom verkeersbord oplopen tot wel 15 jaar. De dubbel omgezette rand, waarmee elk verkeersbord is uitgevoerd, zorgt er bovendien voor dat een verkeersbord zeer vandalismebestendig is. Een custom verkeersbord laten maken doe je dus bij Informatiebord.nl / TrafficSupply. 

Productieproces verkeersborden

Alle informatieborden voor buiten produceren wij zelf met de nieuwste printtechnologiën. Wij printen volledig full-colour op verschillende reflecterende folies. De duurzaamheid varieert van 7,5 tot wel 15 jaar. Daarnaast zijn alle verkeersborden en informatieborden welke wij maken, standaard voorzien van een anti-graffiti en UV-werend laminaat. Dit alles maakt dat onze verkeersborden en informatieborden extreem robuust en duurzaam geproduceerd worden! Wil je meer weten over de kwaliteit van onze verkeersborden en reflecterende folies? Check deze pagina, waarin we het gehele proces uitleggen!

Meer informatie  |    Aanleverspecificaties  |    Online ontwerpen in onze SignEditor™

Reclamebord voor buiten

Aluminium verkeersborden met dubbel omgezette rand zijn ook zeer geschikt om toegepast te worden als reclamebord. Een reclamebord laten maken doe je dus ook bij Informatiebord.nl. Omdat de print altijd reflecterend is is jouw reclamebord buiten dus altijd goed zichtbaar. Als het reclamebord door voertuigen aangestraald wordt zal deze zelfs nog meer opvallen dan overdag! Aluminium reclameborden met dubbel omgezette rand zijn bovendien eenvoudig te bevestigen aan allerlei standaard objecten, zoals een muur, hek of bestaande paal. Heb je een nieuwe paal nodig? Geen probleem want deze kun je ook in onze montagemodule kiezen. 

Kies het gewenste type reclamebord, de afmeting en reflectieklasse en vervolgens lever je na het plaatsen van de bestelling jouw beeldmateriaal aan. Vervolgens laat je jouw reclamebord maken door Informatiebord.nl / TrafficSupply. Je ontvangt van ons altijd een ontwerpvoorstel van het reclamebord ter akkoord, alvorens productie.

Verkeersbord laten bedrukken
 

Ben je zelf een reclamebureau en kun je de print/opdruk van het verkeersbord zelf verzorgen? Geen probleem, want je kunt bij Informatiebord.nl / TrafficSupply ook eenvoudig blanco verkeersborden kopen. Zo kun je zelf de bestelde blanco verkeersborden bedrukken met de door jou gewenste opdruk. Blanco verkeersborden zijn verkrijgbaar in nagenoeg elke standaard afmeting en kleur en zijn voor 95% uit voorraad leverbaar. Mocht je zelf niet op (retro) reflecterende folie kunnen printen dan kunnen we dit natuurlijk ook graag verzorgen. Bovendien zijn al onze volledige borden inclusief opdruk standaard en altijd voorzien van een UV-werend anti-graffiti beschermlaminaat. Uniek in Nederland!

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Informatiebord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4382 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops