• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Bevestigingsmiddelen
  3. Lessenaar montageframes
sorteer op

Lessenaar montageframes

Lessenaar montageframes voor informatiebord

Lessenaar montagepalen met aluminum of houten staanders

Geschikt voor al onze aluminium informatieborden met dubbel omgezette rand. Zorg voor een luxe uitstraling met één, twee of vier houten of aluminium staanders (afhankelijk van de grootte van het informatiebord wat erop moet komen). Het hierop te monteren informatiebord is eenvoudig stelbaar om de ideale kijkhoek (bijvoorbeeld 45 graden) te bepalen voor het publiek.

Meer productcategorieën:

Informatie: Lessenaar montageframes

Lessenaarframes met aluminum of houten staanders

Ruim assortiment lessenaarframes, geschikt voor al onze aluminium informatieborden met dubbel omgezette rand. Zorg voor een luxe uitstraling met een, twee of vier houten of aluminium staanders.

Het informatiebord kan eenvoudig worden gemonteerd op de ligger(s) met standaard ø48mm scharnierbeugels (optioneel ook anti-diefstal mogelijk). Het informatiebord is eenvoudig stelbaar om de ideale kijkhoek te bepalen voor het publiek.