Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Aanrijdbeveiliging en bescherming
 3. Rampalen en beschermpalen
sorteer op

Rampalen en beschermpalen

Aanrijdbeveiliging rampaal of beschermpaal nodig?

Een anti rampaal of beschermpaal op buitenterreinen, in magazijnen of voor bescherming van gebouwen, machines, stellingen, technische ruimtes en zuilen. De robuuste gecoate rampalen zijn in geel zwart en in rood wit verkrijgbaar. De aanrijdbeveiligingen en anti rampalen zorgen voor stootbeveiliging en beschermen tegen beschadiging van onder ander heftruck en vrachtverkeer. De beschermpalen hebben diverse montagemogelijkheden. De rampalen en aanrijdbeveiliging zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, zoals vast voor in de grond op de grond of afneembaar.

Meer productcategorieën: