Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Aanrijdbeveiliging en bescherming
 3. Beveiligingsbalustrade
sorteer op

Beveiligingsbalustrade

Aanrijbeveiliging vloerafscheiding nodig?

Beveiligingsbalustrade voor het scheiden van looppaden en werkverkeer zijn onmisbaar.  De aanrijdbeveiliging balustrades bieden bescherming voor voetgangers tegen heftrucks en ander werkverkeer. Deze beveiligingsbalustrades zijn van superieure kwaliteit en sterkte. Bovendien is het een modulair ontwerp voor snelle en eenvoudige installatie als je een vloerafscheiding nodig hebt. Deze vindt je vaak terug bij vloerafscheiding bouwbesluit voor magazijnen. Koop hier je stalen en kunststoffen beveiligingsbalustrades!

Meer productcategorieën: