Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Bewegwijzeringsborden
 3. Knooppuntenroute borden vlak
sorteer op

Knooppuntenroute borden vlak

Fietsroutes, Wandelroute, Kanoroute, Ruiterroute, MTB-route of Hardlooproute bordjes nodig? 

Bewerk en bestel eenvoudig Knooppuntenroute bordjes voor allerlei (toeristische) routes. Of het nou een wandelroute, kanoroute of fietsroutebordje is. De Knooppuntenroute bordjes worden gemaakt van AluPanel 2mm dik met een volledig klasse 3 geprinte opdruk. De routebordjes zijn afgewerkt met een Anti-graffiti laminaat. De Knooppuntenroute bordjes zijn eenvoudig te combineren met onze huisnummerpaaltjes van verzwaard gerecycled kunststof.

Meer productcategorieën:

Informatie: Knooppuntenroute borden vlak

SignEditor

Als u dit icoon bij één van onze producten in de webshop ziet staan kunt u van dat ontwerp de teksten, kleuren en pictogrammen wijzigen naar eigen inzicht. 

U wijzigt dan een reeds bestaand bordontwerp. Volg de stappen in de winkelmand voor online montageadvies en/of share uw ontwerp via social media of mailprogramma met vrienden of collega's.