• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Basisproducten
  3. Reflecterende magneetfolie
sorteer op

Reflecterende magneetfolie

Magneetfolie met reflecterende folie kopen? 

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment magneetborden met reflecterende folies. Je kan kiezen uit diverse standaard kleuren klasse 3 reflecterende folies. De flexibele magneetfolie reflecterend klasse 3 kan ook worden voorzien van een geprinte Full-colour opdruk die standaard wordt voorzien van een anti-graffiti laminaat. FLUOR reflex Geel en FLUOR reflex Geel-Groen kunnen wij voorzien van een zwarte en/of rode print die vervolgens ook wordt afgelamineerd. Onze magneetfolie en prints zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor klasse 3 reflecterende folie is de bescherming 15 jaar tegen verkleuring door UV straling.

Klik hier voor meer informatie over onze reflecterende folies

Meer productcategorieën:

Gebruikersinstructies flexibel magnetisch materiaal 

Correct gebruik en onderhoud
Het opvolgen van onderstaande instructies draagt bij aan een langere levensduur van uw magnetische producten en de bescherming van de metalen ondergrond waarop deze worden aangebracht.

Opslag
Magneetfolie opslaan/bewaren op een schone, droge plek.
Magneetfolie op rol rechtop opslaan om vervorming te voorkomen.
Vellen magneetfolie stapelen op een vlak oppervlak.
Plaats er geen voorwerpen op (zoals dozen), die het oppervlakte kunnen beschadigen.
Niet stapelen met de magnetische zijden tegen elkaar.

Gebruik
Vóór aanbrengen van magneetfolie op een metalen ondergrond, dienen laklagen en/of waslagen te zijn uitgehard.
Geschatte uithardingstijd verf: 90 dagen; blanke lak: 60 dagen; was: 2 dagen.
Gebruik flexibel magneetmateriaal bij voorkeur niet op overgeschilderde ondergronden. Zorg ervoor dat de magneetfolie vlak op de metalen ondergrond aangebracht is, vermijd luchtspleten, zoals bv sierlijsten op auto's. Bij het verkeerd aanbrangen van magneetfolie, deze in zijn geheel van het vlak verwijderen en opnieuw aanbrengen. Trek de magneetfolie dus niet over het vlak, omdat het materiaal hierbij kan uitrekken / vervormen. Gebruik geen horizontale metalen vlakken die aan direct zonlicht worden blootgesteld (bv motorkappen) of aan temperaturen boven de 70 graden. Houd er rekening mee dat bij langdurig gebruik op vlakken die veelvuldig aan zonlicht worden blootgesteld (voertuigen bijvoorbeeld), de vlakken ongelijk kunnen verkleuren, omdat het gedeelte dat door de magneetfolie wordt bedekt tegen ultraviolette straling wordt beschermd. 

Verwerking
Reinig de folie vóór verdere bewerking, vooral indien de folie belettert / bedrukt wordt. Magneetfolie trekt namelijk stof / elektrostatische deeltjes aan. Vóór het beletteren / bedrukken testen op hechtingsvermogen.

Reiniging
Folie regelmatig verwijderen om vochtvorming en vervuiling tussen magneetfolie en metalen ondergrond (in het bijzonder bij buitengebruik) te voorkomen. Gebruik een zacht reinigingsmiddel om zowel de magneetfolie als het metalen vlak te reinigen; veeg beide schoon met een zachte doek of laat ze aan de lucht drogen. Voertuigbelettering wekelijks verwijderen en reinigen. Om pas aangebrachte laklagen en/of waslagen op nieuwe auto's en vrachtwagens te beschermen, de magnetische folie dagelijks verwijderen en reinigen.

Magnetische eigenschappen
Maximaal energieproduct: 0,65 tot 0,75 MGOe.
Remanentie: 1600-1900 G.
Coerciviteit: 1200-1500 Oe.
Intrinsieke coërciviteit: 2200-2500 Oe.

Temperatuursbestendigheid
Temperatuurbereik eindgebruik: - 20 ° C / + 50 ° C. Korte termijn weerstand: 70 ° C.

Fysieke eigenschappen
Flexibiliteit: kan rond een staaf worden gewikkeld met een straal van 12 mm bij 20 ° C zonder te scheuren.
Soortelijk gewicht: 3,7 tot 3,8 g / cm3.

Bewerken
Scharen, mes-snijden, stansen en snijden kan eenvoudig worden gedaan.

Rugcoating
De magnetische folie heeft een UV-geharde coating aan de magnetische zijde.