Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

Parkeerplaats borden

Parkeerbordjes laten maken? Ruime keuze parkeerplaats borden

Parkeerplaats borden zijn dé oplossing om aan te geven voor wie parkeerplaatsen bestemd zijn. Zoals parkeerbordjes directie of parkeerborden bezoekers. Is de parkeerplaats gereserveerd voor bezoekers, medewerkers of directie? Geef het aan met parkeerbordjes per parkeerplaats. Je kunt ook zelf je eigen logo, ontwerp of beeldmateriaal aanleveren zodat je parkeerbordjes met logo krijgt of met een geheel eigen ontwerp. Al onze parkeerplaatsborden zijn standaard Reflecterend & Anti-Graffiti

Meer productcategorieën:

Alle parkeerplaats borden voor Bezoekers, Directie en/of Medewerkers vind je bij informatiebord.nl

Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende prive parkeerplaats borden op maat, in huisstijl of voorzien van standaard pictogrammen en teksten zoals parkeerbordjes Bezoekers en parkeerbordjes Directie. Bijzonder geschikt voor prive parkeerplaatsen of parkeerplaatsen op eigen terrein. Al onze parkeerplaats borden zijn uitgevoerd als duurzame, reflecterende verkeersborden. 

icon-product-editable.png SignEditor™  | Ontwerp je eigen parkeerbordjes gereserveerd of bezoekers

Zie je dit pictogram dan kun je jouw eigen parkeerplaatsborden direct online bewerken en ontwerpen! Pas de opdruk aan, selecteer gewenste kleur en typ je eigen tekst. Ook kun je je gemaakte ontwerp eenvoudig opslaan om later weer te openen! 

Bestel ook eenvoudig parkeerbordjes met logo of geheel in eigen huisstijl.

Wij maken hiervoor kosteloos het ontwerp! Selecteer hiervoor de specifieke producten hiervoor met de herkenbare opdruk. Zodra je de parkeerbordjes met logo bestelt kun je na het bestelproces je (bedrijfs) logo en/of beeldmateriaal aanleveren. Dit kan een kant-en-klaar ontwerp zijn of een opzetje waar wij vervolgens kosteloos een passend ontwerp voor maken! Wij bieden altijd alvorens productie van de parkeerbordjes het ontwerp ter goedkeuring aan per mail.