Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Verkeersborden RVV
 3. C-serie | Geslotenverklaring
sorteer op

C-serie | Geslotenverklaring

Verkeersborden Verboden voor ... kopen? RVV borden C-serie

RVV borden Verkeersborden C-serie geslotenverklaring en richtingsborden zijn officiële RVV verkeerborden die aangeven voor wie de toegang verboden is of welke richting je wel mag rijden. Of het nu voor het aangeven eenrichtingsweg (C02/C03) of verboden auto's (C06), vrachtwagens (C07), fietsers (C14), scooters of campers, we hebben volop keuze voor je. Ook voor bedrijventerreinen waar verbodsborden gelden leveren wij de borden op maat. Deze verbodsborden zijn volledig reflecterend en duurzaam. Bekijk alle RVV verkeersborden Verboden toegang voor ... hieronder!

Meer productcategorieën:

Informatie: C-serie | Geslotenverklaring

Categorie C officiele verkeersborden conform de RWS richtlijnen. De C-serie verkeersborden maken de weggebruiker duidelijk of ze toestemming heeft door te rijden.

Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende verkeersborden. Voor in de openbare ruimte of een bedrijventerrein/eigen terrein. Zorg voor een juiste toegangs aanduidingen met duidelijke reflecterende verkeersborden in de officiële afmeting. Tal van mogelijkheden en variaties mogelijk. 

Bestel daarnaast ook eenvoudig de juiste montagemiddelen via onze montage-adviesmodule.