Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Afzetmateriaal / wegwerkzaamheden

Afzetmateriaal / wegwerkzaamheden

Afzetmateriaal kopen?  

Wij hebben een uitgebreid assortiment afzetmateriaal zoals verkeerskegels, pionnen, afzethekken, afzetlint en tijdelijke verkeersborden en tekstborden. Alle benodigdheden en wegbebakening voor wegafzettingen kun je bij ons bestellen zodat jij veilig kan werken aan de weg. 
Alle standaard Werk in Uitvoering tijdelijke Verkeersborden en Omleidingsborden kun je bij ons personaliseren en zijn altijd reflecterend.

De meeste producten hebben we op voorraad.
Op alle bebording (m.u.v. de klapborden) zit een levertijd van 2 - 3 werkdagen, dus lang wachten op gepersonaliseerde borden is niet nodig!

Kies een productcategorie:

Informatie: Afzetmateriaal / wegwerkzaamheden