• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Informatieborden

Informatieborden

Informatieborden laten maken met eigen ontwerp?

Verkeersborden of Informatieborden maken met een eigen ontwerp? Dat kan bij ons heel eenvoudig!
Bekijk hiervoor de categorie 'je eigen ontwerp aanleveren'. Als je bij ons je eigen ontwerp aanlevert, maken wij hier een echt reflecterend verkeersbord van. Onze verkeersborden zijn daarnaast altijd standaard voorzien van een anti-graffiti coating. Of je nou een logobord wilt, een informatiebord, een bedrijfsnaambord of een reclamebord. Het maakt ons niet uit! Wij maken er een duurzaam en vandalismebestendig Informatiebord van, uitgevoerd als een verkeersbord. 

Kies een productcategorie:

Informatie: Informatieborden

Al onze informatieborden maken wij zelf met o.a. de nieuwste printtechnologiën. Wij printen volledig full colour op verschillende soorten folies, zowel vinyl als reflecterend. De duurzaamheid varieert van 7,5 tot wel 15 jaar. Daarnaast zijn alle verkeersbord en informatieborden die wij maken, standaard voorzien van een anti-graffiti en UV-werend laminaat. Dit alles maakt dat onze verkeersborden en informatieborden extreem robuust en duurzaam geproduceerd worden!