• Nr. 1 informatie- en verkeersborden webshop
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Veiligheidsspiegels

Waarom kiezen voor een verkeersspiegel?

Veiligheid is een belangrijk aspect in onze samenleving en het is van vitaal belang om de juiste maatregelen te nemen om een veilige omgeving te creëren voor iedereen. Een van de beste manieren om de veiligheid te verhogen is door het gebruik van veiligheidsspiegels. Een veiligheidsspiegel is een spiegel die is ontworpen om de veiligheid te vergroten door de zichtbaarheid te verbeteren en de kans op ongelukken te verminderen. Veiligheidsspiegels worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals kruispunten, parkeergarages, fabrieken, magazijnen en scholen. Ze worden ook gebruikt in winkels en andere openbare ruimtes om diefstal te voorkomen. Veiligheidsspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en functies, afhankelijk van de specifieke toepassing. Een veiligheidsspiegel kan bijvoorbeeld bolvormig zijn om een breder gezichtsveld te bieden, of plat om op een specifiek punt te focussen, zoals een productielijn of machine.

Veiligheidsspiegels bieden verschillende voordelen. Ze zijn ontworpen om de veiligheid te vergroten en kunnen worden gebruikt om ongelukken en andere gevaarlijke situaties te voorkomen. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste voordelen van veiligheidsspiegels:

 1. Verbeterde zichtbaarheid: Een van de belangrijkste voordelen van veiligheidsspiegels is dat ze de zichtbaarheid verbeteren. Ze kunnen worden gebruikt om blinde vlekken te elimineren en om de zichtbaarheid van voertuigen, voetgangers en andere objecten te vergroten. Hierdoor wordt de kans op ongelukken verminderd en wordt de veiligheid verhoogd.
 2. Preventie van ongelukken: Veiligheidsspiegels zijn ontworpen om ongelukken te voorkomen. Door de zichtbaarheid te verbeteren, kunnen bestuurders of voetgangers potentieel gevaarlijke situaties vermijden. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij het verlaten van een parkeergarage of het oversteken van een drukke weg.
 3. Vermindering van diefstal: Veiligheidsspiegels worden ook gebruikt om diefstal te voorkomen. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt in winkels om diefstal te voorkomen en in banken om de veiligheid te vergroten. Door de aanwezigheid van veiligheidsspiegels voelen potentiële dieven zich ontmoedigd en worden ze minder snel geneigd om hun plan uit te voeren.
 4. Verbetering van de productiviteit: Veiligheidsspiegels kunnen ook worden gebruikt om de productiviteit te verbeteren. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt in fabrieken en magazijnen om de efficiëntie te verhogen. Door de zichtbaarheid te verbeteren, kunnen werknemers hun werk efficiënter uitvoeren en kunnen ongelukken en schade aan

Veiligheidsspiegels binnen

Onze binnen veiligheidsspiegels zijn ontworpen om de veiligheid te vergroten in diverse omgevingen zoals fabrieken, magazijnen, winkels en scholen. Deze spiegels zijn perfect voor het monitoren van gangpaden, kruispunten en blinde hoeken. Onze binnen veiligheidsspiegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Ze zijn eenvoudig te installeren en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Veiligheidsspiegels buiten

Onze buiten veiligheidsspiegels zijn perfect voor het verhogen van de verkeersveiligheid in de buurt van kruispunten, rotondes, parkeerterreinen en andere openbare ruimtes. Ze helpen bestuurders om een beter zicht te krijgen op hun omgeving en dragen zo bij aan het voorkomen van ongelukken. Onze buiten veiligheidsspiegels zijn weerbestendig en bestand tegen vandalisme, zodat ze lang meegaan.

Spiegel keuzehulp

Verkeersspiegelkopen.nl levert een breed scala aan Veiligheidsspiegels in verschillende afmetingen, uitvoeringen en materiaalsoorten, zodat er voor elke situatie een geschikte veiligheidsspiegel is. Weet je niet precies welke veiligheidsspiegel je nodig hebt voor jouw specifieke situatie?
Gebruik onze unieke keuzehulp! ➔ Klik hier om de keuzehulp te starten 

 • Stap 1. Kies de gewenste uitvoering (het materiaal) van de veiligheidsspiegel: Acryl, Polycarbonaat, RVS of Veiligheidsglas
 • Stap 2. Kies de gewenste afmeting van de veiligheidsspiegel. Belangrijk is dat de afmeting tevens de kijkafstand bepaalt. Deze staat altijd op de desbetreffende productpagina!
 • Stap 3. Kies of je een veiligheidsspiegel met of zonder extra opvallend geel/zwart kader wilt (rondom het beeldvlak van de spiegel) 

Veiligheidsspiegels kopen 

Bij Verkeersspiegelkopen.nl bieden we verschillende soorten veiligheidsspiegels, waaronder bolle spiegels, panoramische spiegels en verkeersspiegels. Onze veiligheidsspiegels zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. We bieden ook spiegels met speciale functies, zoals anti-condens en anti-kras coatings. Onze producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook betaalbaar. We bieden onze klanten een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering. Als je vragen hebt over onze veiligheidsspiegels of advies nodig heeft over welke spiegel het beste bij jouw behoeften past, neem dan gerust contact met ons op. Ons team van experts staat altijd klaar om u te helpen.

Bestel vandaag nog uw veiligheidsspiegel voor binnen of buiten bij Verkeersspiegelkopen.nl en verhoog de veiligheid op uw werkplek of in uw buurt.

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Informatiebord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4539 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops