• Nr. 1 informatie- en verkeersborden webshop
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Huisnummerpalen en bordjes

Waarom een reflecterende huisnummerpaal? 

Waarom kiezen voor reflecterende huisnummers in combinatie met een duurzame huisnummerpaal?
Woningen zijn lang niet altijd even goed vindbaar. Dit geldt bij uitstek in buitengebieden bij donker of slecht weer. Een reflecterende huisnummerpaal aan het begin van de oprit is dan geen overbodige luxe en misschien wel noodzakelijk, want nog te vaak wordt kostbare tijd verloren omdat woningen onvoldoende vindbaar zijn. En als elke seconde telt, wil je dat de hulpdiensten jouw woning snel vinden. Hulpdiensten zijn daarom groot voorstander van reflecterende huisnummerbordjes of reflecterende huisnummer palen. Een huisnummerpaal met huisnummer is niet alleen praktisch voor hulpdiensten, maar ook voor uzelf. Als u bijvoorbeeld vrienden uitnodigt voor een feestje, is het fijn als zij uw huis gemakkelijk kunnen vinden. Daarnaast kan een huisnummerpaal met huisnummer ook helpen voor bezorgdiensten. Een opvallend huisnummer neemt eventuele twijfel bij de bezorger weg, zodat uw pakketjes altijd goed afgeleverd worden!
 

Huisnummerpaal van gerecycled kunststof

Huisnummerpalen van Huisnummerpaalkopen.nl zijn vervaardigd uit 100% gerecycled kunststof. Voor dergelijke toepassing is er gewoonweg geen beter alternatief! Huisnummerpalen van gerecycled kunststof hebben namelijk de volgende unieke eigenschappen:

Geen rot of gladheid, splintert niet

Standaard een grondanker meegeleverd

 • 99% Hufterproof
 • Onderhoudsvrij 
 • Levenslange garantie

De huisnummerpaaltjes zijn aan beide zijden standaard voorzien van twee uitsparingen. De uitsparingen zijn speciaal gemaakt zodat er precies een huisnummerbordje in past met een afmeting van 119x109mm. De huisnummer worden verlijmd in de uitsparingen zodat deze verzonken zijn in de huisnummerpaal. Hierdoor is er minimale kans op inwatering aan de bovenzijde! Je kunt dus maximaal vier bordjes plaatsen in één huisnummerpaal. Beter gezegd, je kunt twee huisnummerbordjes in één huisnummerpaal plaatsen welke enkelzijdig of dubbelzijdig zichtbaar zijn. In het laatste geval worden beide huisnummerbordjes dus twee maal weergegeven.  Als je een huisnummerpaal met huisnummers besteld op Huisnummerpaalkopen.nl zorgen we altijd dat de bordjes al afgemonteerd worden in de huisnummerpaal, zodat jij alleen nog maar het paaltje in de grond hoeft te plaatsen.

Reflecterende huisnummerbordjes buitengebied

In de buitengebieden van Nederland is het vaak minder verlicht en donkerder dan in stedelijk gebied. Daarom is een reflecterende huisnummerpaal een goed idee. De retro-reflecterende opdruk van het huisnummerbord licht op wanneer deze aangestraald wordt door een lichtbron, bijvoorbeeld van een auto. Daardoor

 lijkt het een lichtgevend huisnummer op de juiste momenten zonder dat hier een energiebron bij vereist is. Door de contrasterende kleurcombinaties die mogelijk zijn is het weergegeven nummer (of andere opdruk) altijd optimaal zichtbaar.  Naast de retro-reflecterende huisnummerbordjes is er ook een optie die nóg meer opvalt, namelijk: retro-reflecterende EN fluorescerende huisnummerbordjes. Dit is een unieke specifieke folie die uitsluitend leverbaar is met een gele of geel/groene ondergrond.  Huisnummerpalen in buitengebieden dienen voor een optimale zichtbaarheid dus uitgevoerd te worden met fluorescerende huisnummerbordjes. Fluorescerende huisnummerbordjes zijn te herkennen aan de gele of geel/groene ondergrond. Ook wordt dit tekstueel benoemd op de betreffende productpagina.

 

Paal met huisnummerbordje laten maken

Op Huisnummerpaalkopen.nl kun je eenvoudig zelf jouw huisnummerpaal of losse huisnummerbordjes personaliseren en samenstellen. Met de unieke SignEditor bepaal jij de kleur, opdruk en uitvoering van het huisnummerbordje of de huisnummerpaal. Ook kun bij de opdruk van jouw huisnummer(s) kiezen uit diverse lettertypes! Zo heb je altijd een product dat aansluit bij jouw situatie of omgeving. Woon je in het buitengebied, waarbij de huisnummerpaal aan het begin van de oprit staat en wil je, naast het huisnummer, nog een andere boodschap weergeven? Je kunt ervoor kiezen om een huisnummerpaal te ontwerpen met twee bordjes boven elkaar, waarbij de bovenste het huisnummerbordje is en de onderste vrij invoerbaar is. Daar kun je dan bijvoorbeeld kiezen voor een eigen tekst of een symbool/pictogram zoals “denk aan onze kinderen” of “stapvoets rijden”.

 • Huisnummerpalen met één huisnummer zijn de meestverkochte huisnummer paaltjes. In deze categorie kies je de gewenste kleurstelling en het lettertype van het huisnummer. Op de productpagina kun je vervolgens jouw huisnummer invoeren en zie je direct een preview van het eindproduct met jouw huisnummer! Vervolgens kies je of het huisnummer enkelzijdig of dubbelzijdig op de paal moet worden weergegeven. 
 • Huisnummerpalen met twee huisnummers zijn ook mogelijk en worden veel toegepast in het buitengebied waarbij een oprit leidt naar meerdere woningen. Als er meer dan twee woningen op het terrein aanwezig zijn staan er vaak meerdere huisnummerpaaltjes naast elkaar, net zoveel totdat alle huisnummers benoemd worden. 
 •  

Losse huisnummerbordjes

Huisnummerpalen worden dus vooral toegepast in buitengebieden of bij woningen met een oprit. Dat is natuurlijk lang niet altijd het geval. Voor die gevallen kun je natuurlijk ook eenvoudig losse huisnummerbordjes bestellen. Dezelfde topkwaliteit lichtgevende reflecterende huisnummers met dezelfde opties en afmetingen zoals in de huisnummerpalen, alleen dan gemonteerd op de gevel. Het is mogelijk om in de huisnummerbordjes schroefgaten aan te laten brengen zodat het huisnummer op eenvoudige wijze tegen de muur of gevel gemonteerd kan worden. Desgewenst kunnen zelfs de juiste schroeven en pluggen meegeleverd worden! Uiteraard is het ook mogelijk om losse huisnummerbordjes te monteren op een (bestaande) houten paal. Het nadeel van een houten paal, ten opzichte van onze huisnummer paaltjes van 100% gerecycled kunststof, is dat deze kunnen rotten of splinteren. Daarom adviseren wij altijd om te kiezen voor een huisnummerpaal indien het huisnummerbord op een paaltje in de grond moet komen.

Naast de losse huisnummerbordjes die veel toegepast worden in combinatie met de huisnummerpaal is het ook mogelijk om op Huisnummerpaalkopen.nl losse huisnummerborden te bestellen die voldoen aan de NEN1772 (Nederlandse Norm voor huisnummerborden). Deze NEN1772 huisnummerbordjes zijn ook standaard reflecterend maar hebben een andere afmeting. Bovendien is de afmeting afhankelijk van de opdruk, wat betekent dat het huisnummerbord groter wordt naarmate er meer karakter op het bordje weergegeven moeten worden, met als doel de minimale letterhoogte handhaven voor een optimale leesbaarheid vanaf een bepaalde afstand. Losse huisnummerborden volgens NEN1772 zijn altijd wit reflecterend met een zwarte opdruk in een vast lettertype i.v.m. de uniformiteit binnen de normering NEN1772.

 

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Informatiebord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4540 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops