• Nr. 1 informatie- en verkeersborden webshop
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Wegenverf

Onze wegenverf in blikken is een essentieel product voor het aanbrengen van duurzame en slijtvaste markeringen op diverse ondergronden, zoals asfalt en beton. Deze verf is speciaal ontwikkeld voor langdurige prestaties en biedt uitstekende hechting en zichtbaarheid. Verkrijgbaar in diverse kleuren, is onze wegenverf geschikt voor zowel handmatig als machinaal aanbrengen en voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Markeringsverf/belijningsverf

Markeringsverf in spuitbussen, ook wel belijningsverf genoemd, is een snelle en efficiënte manier om nauwkeurige en duidelijke markeringen aan te brengen op diverse oppervlakken, zoals asfalt, beton, metaal en hout. Onze hoogwaardige markeringsverf zorgt voor optimale dekking en duurzaamheid en is geschikt voor gebruik bij zowel binnen- als buitentoepassingen. Verkrijgbaar in diverse kleuren, maakt deze verf het aanbrengen van markeringen eenvoudig en efficiënt.

Tijdelijke markeringsverf (krijtspray)

Voor tijdelijke markeringen bieden wij tijdelijke markeringsverf en krijtspray in spuitbussen aan. Deze producten zijn ideaal voor het markeren van bouwterreinen, evenementen of sportvelden en kunnen eenvoudig worden verwijderd zonder blijvende schade aan het oppervlak. Onze tijdelijke markeringsverf en krijtspray zijn milieuvriendelijk, sneldrogend en verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor ze perfect zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Thermoplastische wegmarkering

Thermoplast wegmarkeringen zijn een duurzame en slijtvaste oplossing voor het aanbrengen van lijnen, symbolen en teksten op de weg. Deze markeringen bestaan uit voorgevormde thermoplastische materialen die worden aangebracht door verhitting. Ons assortiment omvat diverse soorten thermoplastische wegmarkering, zoals voorgevormde lijnen, symbolen en teksten, die eenvoudig en snel kunnen worden aangebracht voor een langdurige en professionele markering.

Markeeraccessoires

Om het aanbrengen van wegmarkeringen eenvoudiger en nauwkeuriger te maken, bieden wij diverse markeeraccessoires aan, zoals markeringswagens en markeerpistolen. Onze markeringswagens zijn geschikt voor zowel spuitbussen als blikken verf en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de verf, terwijl markeerpistolen ideaal zijn voor het nauwkeurig aanbrengen van markeringsverf uit spuitbussen, met name bij gedetailleerde markeringen of moeilijk bereikbare plaatsen. Deze accessoires dragen bij aan een efficiënter en professioneler resultaat bij het aanbrengen van wegmarkeringen.

Spuitmallen en sjablonen

Spuitmallen en sjablonen zijn een uitstekende manier om snel en nauwkeurig diverse soorten wegmarkeringen aan te brengen, zoals pijlen, cijfers, letters en symbolen. Ons assortiment sjablonen wegmarkering bevat een breed scala aan spuitmallen en sjablonen, gemaakt van duurzame en herbruikbare materialen. Hiermee creëert u eenvoudig een professionele en duidelijke markering op de weg, wat bijdraagt aan de veiligheid en efficiëntie van verkeer en voetgangers.

Markeer- en vloertapes

Markeer- en vloertapes zijn een snelle en eenvoudige oplossing voor het aanbrengen van tijdelijke of permanente markeringen op diverse oppervlakken, zoals beton, asfalt en vloeren. Ons assortiment bevat diverse soorten tapes, zoals reflecterende tapes, antislip tapes en afzetlinten. Deze tapes zijn geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Ze kunnen eenvoudig worden aangebracht en verwijderd, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan toepassingen, zoals het markeren van veiligheidszones, looppaden en werkgebieden.

Koop nu jouw doe-het-zelf wegmarkering op Wegvakmarkering.nl

Bij Wegvakmarkering.nl vind je alles wat je nodig heeft voor een succesvolle doe-het-zelf wegmarkering. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit hoogwaardige producten zoals wegenverf, markeringsverf, tijdelijke markeringsverf, thermoplastische wegmarkering, markeeraccessoires, spuitmallen, sjablonen en markeer- en vloertapes. Hiermee kun je eenvoudig en efficiënt een professionele en duurzame wegmarkering aanbrengen, die voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Vertrouw op Wegvakmarkering.nl en bestel eenvoudig alle benodigdheden voor jouw wegmarkering behoeften!

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Informatiebord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4722 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops