• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand 0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
  1. Home
  2. Verkeer in Beeld

Themapartner verkeer in beeld - parkeer 24

Geen ‘totempalen’ meer langs de weg

Een woud van verkeersborden die het straatbeeld ontsieren. Decennialang werd er nauwelijks over nagedacht om meerdere bepalingen in één verkeersbord te integreren. Dankzij Informatiebord.nl kunt u nu zelf verkeersborden samenstellen. Op deze one-stop webshop ontwerpt en bestelt u zelf eenvoudig samengestelde verkeers- en informatieborden.

Informatiebord.nl werd in 2005 opgericht. Het bedrijf dankt zijn naam aan zijn missie om alle informatie over verkeersborden voor iedereen toegankelijk te maken. Vanuit Nederland fabriceren wij de meest luxe en duurzame verkeersborden van de hele wereld. Het CE keurmerk en onze NEN richtlijnen beschrijven aluminium informatiedragers met een dubbel omgezette rand, voorbehandeld, gepoedercoat en voorzien van hoogwaardige reflecterende folie. Deze strenge kwaliteitseisen voeren we door in ons complete assortiment. Dit unieke product was lang uitsluitend beschikbaar voor een selectieve groep gebruikers. Wat Informatiebord.nl betreft verandert dat voorgoed. SignEditor™ Uniek in Europa: ontwerp zelf uw eigen verkeersbordenOf u nu een echt parkeerprobleem op wilt lossen of iemand een gedepersonaliseerd cadeau wilt geven, de 'mijn verkeersbordontwerp-module' van Informatiebord.nl maakt het ontwerpen van een uniek verkeersbord kinderspel. Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van verkeerstechniek hebben we een module ontwikkeld, waarmee u eenvoudig zelf verkeersborden samenstelt. De 'ontwerp-module' werkt met originele pictogrammen en officiële lettertypes en is opgedeeld in vaste segmenten die u kunt bewerken. Zo kunt u starten met een basis- of een blanco bord, dat u volledig zelf vormgeeft.