• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Bewegwijzeringsborden
  3. Verwijsborden bruin
sorteer op

Verwijsborden bruin

Verwijs- of strokenborden voor in de berm toeristische bewegwijzering kopen?

Bewegwijzering langs de openbare weg voor je restaurant, museum, camping of Bungalowpark nodig? Verwijsborden zijn noodzakelijk om jouw gasten en bezoekers op een veilige manier naar jouw toeristische bestemming te verwijzen. Informeer de toerist goed voor een vlot en veilige route naar hun bestemming. Met deze toeristische bewegwijzeringsborden komt dit helemaal goed! Ontwerp bij ons zelf je toeristische verwijsborden of strokenborden! Slechte bewegwijzering leidt tot frustraties en irritaties bij bezoekers en klanten. Zorg voor goede bewegwijzering met o.a. routeborden welke de juiste route aangeven vanaf de openbare wegen, zodat je jouw klanten en bezoekers eenvoudig de weg wijst. Ontwerp bij ons zelf je ANWB toeristiche verwijsborden! Voeg zelf teksten, ANWB pictogrammen en pijlverwijzingen toe.

Deze borden worden van aluminium geproduceerd met uiterst duurzame en dubbel omgezette rand.

Meer productcategorieën:

Informatie: Verwijsborden bruin

Uitvoering

Onze verwijsborden zijn uitgevoerd als echte duurzame, reflecterende verkeersborden met een haaks omgezette rand. Hierdoor kunnen er meerdere verwijsborden naadloos op elkaar geplaatst worden zodat je op één locatie meerdere bewegwijzeringsborden kunt plaatsen.

Ontwerp en bestel nu je wegbewijzering of verwijsborden 

Het doel van toeristische bewegwijzering

Het doel van bewegwijzering is het zo goed mogelijk informeren van weggebruikers en het zo vlot en veilig mogelijk geleiden van weggebruikers naar hun bestemmingen. Met behulp van bewegwijzering kunnen weggebruikers hun weg vinden op het wegennet en kunnen zij de plaats bepalen waar zij zich op dat moment bevinden. Bewegwijzering draagt bij aan een vlotte en veilige verkeers-afhandeling. Bewegwijzering is vooral bedoeld voor die groep die de lokatie incidenteel bezoekt en de weg niet kent. Bewegwijzering beperkt het zogenaamde “zoekverkeer” dat doorstromings-belemmerend kan werken en verkeersonveilige situaties kan veroorzaken.

Bewegwijzering werkt alleen als deze gemakkelijk herkenbaar is en als de aangeboden informatie overzichtelijk is. Er is een behoefte om te verwijzen naar toeristisch-recreatieve bestemmingen. Door vele soorten verwijzingen bij elkaar te voegen neemt de herkenbaarheid van de informatie echter af. Daarom geldt als richtlijn dat toeristisch-recreatieve objecten worden aangeduid volgens een eigen maar wel gestandaardiseerde bewegwijzeringssystematiek volgens Richtlijn Bewegwijzering 2014.

Informatie over een bewegwijzeringsplan

Een goed bewegwijzeringsplan een bijdrage leveren aan een verhoging van de verkeersveiligheid. Bewegwijzering kan namelijk het zogenaamde ‘zoekverkeer’, dat doorstromingsbelemmerend kan werken en verkeersonveilige situaties kan veroorzaken, beperken. Vooral op de gebiedsontsluitingswegen, doorgaande wegen met een maximumsnelheid van 50 km per uur, mag zoekverkeer voor niet te veel oponthoud zorgen. Op de erftoegangswegen, de woonstraten met een maximumsnelheid van 30 km per uur, is enig oponthoud niet erg. Deze wegen zijn juist bedoeld en ingericht voor lagere snelheden. Hieruit volgt dus dat bewegwijzering met name belangrijk is langs gebiedsontsluitingswegen. Daarnaast stimuleert een goede lokale bewegwijzering de lokale economie en informeert het ook op een doeltreffende manier over de toeristische mogelijkheden die onze gemeente biedt.