• Nr. 1 informatie- en verkeersborden webshop
 • Supersnelle levering
 • Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig en weersbestendig
 • Snelle levering, ook bij maatwerk!

Parkeerborden (toegestaan)

Gerelateerde producten

Informatie: Parkeerborden (toegestaan)

Voor het inrichten van jouw privéterrein of eigen terrein, inrit, uitrit of bedrijventerrein heb je de juiste bekende blauwe verkeersborden E4 parkeren nodig voor het aanduiden van de regels omtrent parkeren op jouw terrein. Informatiebord.nl biedt op dit gebied ontelbaar veel mogelijkheden! Al onze parkeerborden E4 worden op maat geproduceerd en uitgevoerd als officiële alumininium reflecterende  verkeersborden!

icon-product-editable.png SignEditor™  | Ontwerp je eigen verkeersborden parkeren

Zie je dit pictogram? Dan kun je jouw eigen parkeerbord direct online bewerken en ontwerpen! Pas de opdruk aan, selecteer gewenste kleur en typ je eigen tekst. Ook kun je je gemaakte ontwerp eenvoudig opslaan om later weer te openen! 

Parkeerborden met logo
Op bijna elk parkeerbord kun je jouw logo plaatsen. Wil je dit? Klik dan in de SignEditor op de contentzone waar je het logo wilt hebben. Klik op de zoek-button Zoek search button SignEditor en gebruik als zoekterm 'logo'. Plaats dit pictogram in de contentzone en je krijgt na het plaatsen van de bestelling automatisch de mogelijkheid om je beeldmateriaal te uploaden! Wij maken vervolgens een ontwerp welke we ter goedkeuring zullen aanleveren alvorens productie!

Waarom onze parkeerborden?

 1. Al onze parkeerborden zijn reflecterend en standaard voorzien van een anti-graffiti laminaat
 2. Wij produceren al onze parkeerborden zelf
 3. Alle parkeerborden zijn vervaardigd uit aluminium en uitgevoerd als origineel verkeersbord met een dubbel omgezette rand
 4. Onze parkeerborden zijn 99% vandalismebestendig en hufterproof
 5. Zelf online jouw parkeerborden ontwerpen, personaliseren en optioneel te voorzien van een eigen logo of ontwerp
 6. Levertijd 2 - 3 werkdagen
 7. Altijd de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs

Parkeer verkeersborden bestellen?

Elk terrein is anders, waardoor ook parkeerborden in principe ook altijd anders zijn. Hierdoor is er een grote hoeveelheid aan verschillende verkeersborden parkeren beschikbaar. Misschien is een e4 bord eigen terrein parkeren of juist een P bord de oplossing. Wil je parkeer verkeersborden bestellen maar twijfel je welke je nodig hebt? Onze experts zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Ze hebben jarenlange ervaring in het vinden van de perfecte parkeerborden.

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

Informatiebord.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4722 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops