• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Basisproducten
  3. Reflecterende folie klasse 3
sorteer op

Reflecterende folie klasse 3

Diverse kleuren reflecterende folie klasse 3 op maat kopen? 

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment reflecterende folies. Je kan kiezen uit diverse standaard kleuren klasse 3 reflecterende folies. Naast de mogelijkheid om strekkende meter(s) reflecterend materiaal te bestellen kunnen wij het ook voor je in stukken en eigen vormen snijden. Wit reflex klasse 3 kan ook worden voorzien van een geprinte Full-colour opdruk die standaard wordt voorzien van een anti-graffiti laminaat. FLUOR reflex Geel en FLUOR reflex Geel-Groen kunnen wij voorzien van een zwarte en/of rode print die vervolgens ook wordt afgelamineerd. Onze reflecterende folies en prints zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor klasse 3 reflecterende folie is de bescherming 15 jaar tegen verkleuring door UV straling.

Klik hier voor meer informatie over onze reflecterende folies

Meer productcategorieën:

Informatie: Reflecterende folie klasse 3

Avery Dennison T-7500B-serie Microprismatische retroreflecterende film voor permanente en tijdelijke verkeersborden, is een hoogwaardig, duurzaam, microprismatisch retroreflecterend materiaal met een drukgevoelige lijmlaag. De unieke microprismatische constructie biedt een hoge mate van retroreflectiviteit voor veeleisende verkeerssituaties.

- Omni-directioneel
- Microprismatisch met hoge intensiteit
- Retroreflecterende prestaties
- In de praktijk bewezen lange termijn duurzaamheid
- Uniform visueel uiterlijk overdag en 's nachts