Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Afzetmateriaal / wegwerkzaamheden
 3. Werkverkeer
sorteer op

Werkverkeer

Werkverkeer sticker, autobord, magneet sticker of zuignap kopen?

Herkenbaar als werkverkeer de weg op, met de juiste markeringen en een officieël zwaailicht.
Bekijk hier al onze autobord werkverkeer stickers, magneetborden, stickers of zuignap bordjes in verschillende afmetingen. De volledig reflecterende werkverkeer stickers zijn uitgevoerd in fluorescerend geel klasse 3 voor optimale zichtbaarheid, ook overdag. De zwarte opdruk werkverkeer wordt uitgevoerd in het voorgeschreven lettertype ANWB/RWS Eex volgens CROW publicatie 96a/b. De autobord werkverkeer magneet sticker of zuignap bordjes zijn uitermate geschikt voor eenvoudig montage in bedrijfsauto of op de auto. Alle werkverkeer producten zijn volledig reflecterend en fluorescerend met 15 jaar garantie.

Meer productcategorieën:

Informatie: Werkverkeer

Waarom een werkverkeer bord, magneetsticker of zuignap kopen?
Als je je bedrijfsauto of bus regelmatig gebruikt bij wegwerkzaamheden dan is het raadzaam om een werkverkeer sticker, magneetbord of zuignap autobord te gebruiken. Het geeft geen extra rechten als weggebruiker maar heeft wel attentiewaarde. Zo is het duidelijk, ook voor andere weggebruikers, dat je bij wegwerkzaamheden bijzondere verrichtingen kan uitvoeren. De sticker, magneetbord of zuignap is dan een voorwaarde om gebruik te mogen maken van uitzonderlijke situaties waar vergunning en/of ontheffing nodig is. Voor een bedrijfsauto kan je eenvoudig de sticker werkverkeer toepassen maar vooral voor een personenauto adviseren wij een werkverkeer magneet sticker of zuignap. De wettelijke voorschriften, naast dat het volledig reflecterend moet zijn, geven aan dat het een maatvoering van 5:1 moet hebben. Daarnaast is het verplicht voor vrachtwagens om een grote werkverkeer bord in aluminium te gebruiken.