Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl
 1. Home
 2. Verkeersspiegels

Verkeersspiegels

Verkeersspiegels kopen doe je bij Verkeersspiegelkopen.nl

Een bolle verkeersspiegel zorgt voor overzicht en attentiewaarde bij onveilige of onoverzichtelijke (verkeers)situaties. Bij Verkeersspiegelkopen.nl heb je altijd een juiste verkeersspiegel voor jouw unieke situatie. Verkeersspiegels zijn er in verschillende materiaalsoorten en met of zonder extra opvalled rood, wit kader. Daarnaast zijn er ook anti-vorst en anti-condens verkeersspiegels. 

Kies een productcategorie:

Informatie: Verkeersspiegels

Verkeersspiegels

Verkeersspiegelkopen.nl levert een breed scala aan bolle verkeersspiegels in verschillende afmetingen, uitvoeringen en materiaalsoorten. Weet je niet precies welke verkeersspiegel je nodig hebt voor jouw specifieke siuatie? Gebruik onze unieke keuzehulp! ➔ Klik hier om de keuzehulp te starten

 • kies voor Acryl, Polycarbonaat, RVS of Veiligheidsglas
 • de afmeting van de verkeersspiegel bepaalt de kijkafstand. Deze staat altijd op de productpagina!
 • met of zonder extra opvallend rood/wit kader (rondom het beeldvlak van de spiegel) 
 • verschillende type verkeersspiegels met een anti-condens of anti-vries beeldvlak

Een Verkeersspiegel kopen doe je bij Verkeersspiegelkopen.nl